Guestbook
Add a comment
Pages: 1 2 3 (3)

Name: Susanne en Jan
E-mail: susannesmit1@hotmail.com
City: Boxtel / Wildernis
Country: NL / Zuid-Afrika
Sent: 07/13/2021 07:44:21 pm

Het was een belevenis om in een zo authentiek huisje als "It Litse Huyske" is, te kunnen verblijven. We hebben genoten van al het ouds, maar ook van het feit dat het verder een up to date huisje is, met alles erop, eraan en erin. Heerlijk om zo een paar dagen te kunnen wonen. We zijn welkom geheten met een fles wijn, eigengemaakte jam en Fries suikerbrood. Walter en Gisela zijn goede gastheren, altijd bereid te helpen indien nodig en een goede vraagbaak. We hebben genoten van het wad, het Lauwersmeer, dorpjes, kleine weggetjes rijden en van het Eise Eisinga Planetarium in Franeker. Er is zoveel te beleven in Friesland en alles is vanuit Wierum goed bereikbaar. Baie dankie, Walter en Gisela. Ons sal weer kom.
Groeten van Susanne en Jan

Name: Jan en Giny Tromp
E-mail: janenginytromp@caiway.nl
City: Gramsbergen
Country: Nederland
Sent: 05/08/2021 03:27:46 pm

Wat hebben wij een leuke week gehad in it
Litse Huyske.
Heel gezellig en gerieflijk ingericht, en van daar uit mooie fietstochten gemaakt.

Hartelijke groet van Jan en Giny Tromp

Name: Yntze Prins
E-mail: yntze.prins@gmail.com
City: Stoutenburg
Sent: 02/21/2021 07:09:50 pm

Februari 2021

Het vakantiehuisje van de zeer gastvrije Walter en Gisela in Wierum is zo'n vakantie adres waar wij blijkbaar nooit genoeg van krijgen. Sinds 2010 zijn we hier zo'n 6 keer geweest. Het is een heel gerieflijk en romantisch vakantiehuisje in het oudste gedeelte van het vissersdorp.
De onmiddellijke nabijheid van de Waddenzee, de serene rust van Wierum en de omgeving (maar dan wel weer met een uitstekend eetcafé een paar huizen verderop), de leuke dorpjes en het weidse landschap maken dat je hier je batterij helemaal weer kunt opladen in een paar dagen tijd.
En elk seizoen is weer anders hier. Deze keer was het echt winter en de Waddenzee helemaal van ijs en sneew, zeer apart en zeer koud. Van die kou merk je in het huisje overigens niets, want die beschikt over een uitstekend werkende verwarming. We hebben genoten van onze uitstapjes naar Dokkum en Leeuwarden (en het schaatsijs daartussen).
Wij hopen dat dit adres nog lang een vakantiehuis blijft......

Name: Paridaans
E-mail: anke_paridaans@hotmail.com
City: Hooge Mierde
Country: Nederland
Sent: 11/02/2020 11:29:51 am

Oktober '20

Midden in de corona crisis er lekker even uit met ons gezinnetje.....
En dat was het ook echt! Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
Wat hebben we genoten!
We voelde ons al meteen welkom en het ontvangst was buiten gewoon. De kids hebben genoten van het suikerbrood en paps en mams van de heerlijke fles wijn.
Super mooie en rustige omgeving waardoor voor ons alles klopte.
Super bedankt en we komen vast en zeker weer eens terug!

Karel, Anke
Mat, Sjors en Vik
van den Borne- Paridaans

Name: Juhn Peters
Sent: 10/17/2020 10:50:09 am

Ik heb een aantal fijne dagen begin oktober gehad in het vissershuisje in Wierum. Vlak achter de dijk was het voor mij een prima plek om de omgeving te verkennen van de Waddenzee en de plekken eromheen. ’s Ochtends even de dijk over en genieten van de natuur, of rond zonsondergang. Het cafe op de hoek is een leuke plek om wat te drinken of eventueel een maaltijd te nuttigen.
Het huisje is van alle gemakken voorzien, waardoor je je meteen thuis voelt. Het ontbreekt er aan niets. En de ontvangst was fijn met een leuke attentie van Walter en Gisela.
Het is een plek waar ik nog eens terug zal komen.


Name: Cees Helmink
E-mail: c.helmink@upcmail.nl
City: Dordrecht
Country: Nederland
Sent: 08/18/2020 12:21:21 pm

17/24-07'20

Lieve Gisela en Walter,

Op 7 maart jl. besloten wij om dit jaar een weekje te boeken bij jullie (de 22ex !!!) niets vermoedend wat ons een week later te wachten stond vanwege de corona-uitbraak. We hebben dus mazzel gehad en dubbel genoten van deze week.
Als verrassing Luna om 12.00 uur op school opgewacht om alvast mee te gaan naar het hoge Noorden. Op zaterdag een heerlijke dag vertoefd op Familiepark Nienoord in Leek, een aanrader !! 's Avonds kwamen Patty, Ruud en Finn aansluiten voor 3 nachtjes om op Oma's verjaardag weer te vertrekken naar de Randstad.
Wat hebben we genoten met elkaar, heerlijk hardlopen in de polder, winkelen in Dokkum, Aqua Zoo, een bezoek aan de kleinste getijdenhaven van NL in Noordpolderzijl en natuurlijk de kinderboerderij met speeltuin Anna Zijlstra Hoeve in Dokkum. Natuurlijk een visje gegeten bij Postma in Zoutkamp en heerlijk gegeten bij De Kalkman.
Na het uitzwaaien nog een paar heerlijk rustige dagen gehad met natuurlijk wat modezaakjes in Dokkum bezocht. Op woensdag en donderdag 2 fietsen gehuurd bij Riemersma in Ternaard, waarvan 1 electrische voor Beppe Corrie. Totaal 60 km in de benen in de buitenlucht, welke hier zo schoon is t.o.v. Dordrecht. Voorwaar een geluk om hier te wonen.
Met in de bagage de lekkerste gehaktballen van NL. van Slagerij Smit in Ternaard jammer weer richting de Randstad. Onderweg nog even langs de Westereen om bij Fryske Kadoos nog wat Friese dingetjes te kopen.
Jullie bedankt voor alles en we hebben ondanks de corona nog even lekker kunnen "bijbabbelen" op afstand. Hou het gezond en tot de volgende keer.

Groetjes van Corrie, Cees, Patty, Ruud, Luna en Finn.

P.S. We moesten van Luna vertellen dat ze heerlijk heeft geslapen in de bedstee.

Name: Lotte Nelissen & Vincent Tjoa
E-mail: lottenelissen@upcmail.nl
City: Amsterdam
Country: Nederland
Sent: 08/16/2020 10:22:14 am

Een mooi en schattig visserswoninkje met een klein omheinde patio waar je prima kon zitten.
Gastvrij ontvangen door Walter en een lekkere fles rode wijn en (natuurlijk een suikerbrood als welkomstgeschenk.
Knus ingericht en alles wat je nodig hebt voor handen.
Een prima café-restaurant op 50 meter lopen en 50 meter verder de dijk met daarachter het Wad. Onze prachtige, rustgevende, elke dag veranderende "achtertuin".
Uitstapjes gemaakt naar het Lauwersmeer, Dokkum en Moddergat en een dagje Schiermonnikoog.
We hebben genoten van het huisje, de rust en de omgeving.
Wij komen graag weer eens terug

Name: ron jansen
City: etten-leur
Country: nederland
Sent: 07/10/2020 11:09:10 am

na de hartelijke ontvangst van walter heerlijk genoten van dit gerieflijke huisje.aan alles is gedacht. ook als het weer wat minder is kan je genoeg ondernemen in de provincie.
bedden, keuken en badkamer zijn dik in orde.
misschien tot een volgende keer.

Name: Blesgraaf
E-mail: josrobblesgraaf@hetnet.nl
City: arnhem
Country: Nederland
Sent: 06/20/2020 03:12:31 pm

Charmant huisje aan een doorgaande woonstraat vlakbij de Waddenzee. Bedden liggen prima, vooral de bedstee in de woonkamer is uniek. Je hoort achter wel de kerkklokken slaan (elk uur) en gebeier om 08.00 uur. Keuken is volledig ingericht, woonkamer met veel zitruimte en goede verlichting. TV en Wifi doen het goed. Kasten vol boeken over de natuur, romans en strips. Walter is een (over)enthousiaste gastheer die Wierum op zijn duimpje kent. Dokkum, Leeuwarden, Lauwersoog en Drachten zijn ook zeer bezienswaardig als je van visserij en cultuur houdt. Met de gratis fietsen kun je het openlucht museum 't Fiskershuske in Moddergat bezoeken.
Name: Dijkstra
City: Rotterdam
Country: Nederland
Sent: 01/30/2020 05:22:00 pm

Wij waren drie dagen in It Lystse Huyske,met heel veel plezier en we zijn zeer tevreden.Het huisje heeft een moderne keuken met alle voorzieningen.Alles wat je voor de maaltijd nodig hebt is aanwezig.Tot een Senseo toe.Ook de Toiletruimte is modern en van alle gemakken voorzien.Het heeft een nette slaapkamer beneden wat ook erg geriefelijk is.De woonkamer is heel gezellig ingericht.Bij elke stoel staat een lampje.Overal is aangedacht.De verwarming was prima.En heel huiselijk huisje .We werden heel hartelijk ontvangen en kregen een goede uitleg.
We zullen met een gerust hart nogeens boeken.
Klaas en Hennie Dijkstra

Gastenboek

  10% korting ---------> Bij 6 nachten of meer <-------- 10% Korting